Make your own free website on Tripod.com

 

Sekalaista
Home
Vieraskirja
Minä
Sivuista
Muuta

Minä

Ainahan tää on pakko tehdä. Kerron nyt sitten aika pitkästi.

Olen siis nettiniciltäni Haiko, moni tuntee Yo-Yona. Haikosta on paljon muunnoksiani, esim. Haikopulla ja Haikku. Oikea nimeni jätettäköön mainitsematta, se on karmea.

Fanitan erityisesti Hayao Miyazakin anime-elokuvia, ja luen mangaa satunnaisesti. Olen enemmän leffa- kuin sarjakuvafani, mutta esim. salapoliisi Conania ja Kyokoa on tullut vähän luettua. Mielestäni Liikkuva linna on Miyazakin elokuvista paras, vaikkakin tutustuin koko tarinaan alunperin ensin kirjana jonka luin 3 kertaa ennen kuin sain elokuvan käsiini.

Omistan 2 kissaa joista toinen sai 5.4.2006 neljä ihanaa pentua. Emon nimi on Vivian, isän Iivana, vauvat ovat Iita, Iisa, Illusia ja Viktor. Sitten mulla on muutama kala.

Olen 13 vuotta vanha ja menen syksyllä yläasteelle kuvisluokalle. Rakastan piirtämistä ja lukemista, ja kirjoitan myös runoja ja tarinoita. Toiset sivuni on omistettu runoilleni ja kirjoituksilleni, klikkaa tästä.

Aloitin nettisivujen väsäilyn pari vuotta sitten. Aloitin Freewebsillä ja jatkoin Geolla, sivujani on ollut myös cjb.netissä ja angelfiressä.

Innostuin mangasta ja animesta vähän aikaa sitten Helsingin tennispalatsin Japan pop -näyttelyssä. Innostuin yhä enemmän nähdessäni liikkuvan linnan ja muita anime-elokuvia...

Omasta mielestäni olen ainakin ihan huumorintajuinen enkä mikään pissis todellakaan.Hyi..^^ Tykkään nettiroolaamisesta tosi paljon.^^ Lempikirjani ovat Liikkuva linna(tietty), Da Vinci -koodi, Enkelit & demonit ja Pasianssimysteeriö. Lempikirjailijoitani ovat Diana Wynne Jones, Philip Ridley ja Jostein Gaarder.

Musiikkimakuni on aika laaja ja vaihtelee, mutta kestosuosikkeina pysyvät mm. Kwan, Don Johnson Big band, Nieminen & Litmanen, The Crash ja Red Hot Chili Peppers.

Elokuva
Juoni
Ohjaajasta
Studio Ghiblistä
Kuvia
Arvosteluita Juonipaljastuksia
Muuta

Kirja
Kirjailijasta
Juoni
Arvosteluita
Juonipaljastuksia